Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka produktu ve vybraném e-shopu, je třeba
vypnout AdBlock
ve vašem prohlížeči pro naši stránku.
Návod na vypnutí je například na adrese
https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.
Krátký popis
Doplněk stravy Probicus® SOS pro kvalitní trávení. Je vhodný i při užívání antibiotik nebo na cestách. Má příznivý vliv na celkový zdravotní stav člověka. Jedinečná kombinace pro širší spektrum účinku: Saccharomyces boulardii – zdraví prospěšná kvasinka4 kmeny živých lyofilizovaných baktérií mléčného kvasení rodu Lactobacillus a Bifidobacterium – na doplnění normální střevní mikroflóryfruktooligosacharidy – prebiotická vláknina – slouží jako výživa pro přátelské střevní baktériezinek – přispívá ke správnému fungování imunitního systému. Kvalitní složení11 miliard živých baktérií a kvasinek v max. denní dávcemnožství živých baktérií a kvasinek je garantováno do konce doby trvanlivostiobsažené kvasinky Saccharomyces boulardii splňují nejvyšší standardy kvality. živé lyofilizované bakterie jsou vyráběny patentovanou technologií Bio-support™ která výrazně zvyšuje životaschopnost odolnost a stabilitu bakterií. výrobek neobsahuje mléčné bílkoviny laktózu lepek ani sóju. Probicus® SOS je vhodný pro dospělé a děti od 3 let. V případě těhotných a kojících žen je třeba užívání přípravku konzultovat s lékařem. CharacteristikaVýhodou Saccharomyces boulardii je že je schopna rychle dosáhnout vysoké koncentrace ve střevě (do 3 dnů) a udržet tuto hladinu konstantní. Střevo je jí však kolonizováno pouze po dobu jejího užívání (3-5 dní po ukončení podávání mizí i kolonizace střeva kvasinkami). Nevstřebává se do systému působí pouze ve střevě. Bakterie mléčného kvašení se přirozeně vyskytují ve střevě a označují se jako střevní mikroflóra. Tyto bakterie se významně podílejí na mnoha funkcích našeho těla a mají významný vliv na naše zdraví. Do těla se dostávají při narození (kolonizují střevo). Je důležité si uvědomit že tyto bakterie v našem těle nezůstávají od narození do smrti a tělo si je nedokáže samo vyrobit takže je třeba je pravidelně doplňovat ze stravy. Doporučené dávkování1 – kapsle denně těsně po jídle zapít vodou. Při problémech s polykáním lze kapsli otevřít a její obsah smíchat s vodou a vypít. Během užívání antibiotik a po něm: vždy až 4 hodiny po užití antibiotik. V užívání pokračujte nejméně týdny po skončení užívání antibiotika. Při cestě do zahraničí: 5 dní před plánovanou cestou začněte užívat 1 až tobolky denně a pokračujte v užívání během cesty. SloženíKomplex živých bakteriálních kultur: Lactobacillus rhamnosus Rosell®-11 Lactobacillus rhamnosus GG Bifidobacterium longum Rosell®-175 Lactobacillus helveticus Rosell®-5 Saccharomyces boulardii Fruktooligosacharidy ZinekSaccharomyces boulardii hydroxypropylmetylcelulóza (obal kapslí) nosič: bramborový škrob; komplex živých bakteriálních kultur fruktooligosacharidy protispékavá látka: stearan hořečnatý; oxid zinečnatý antioxidant: kyselina askorbová. Neobsahuje mléčné bílkoviny laktózu lepek ani sóju. Doplněk stravy Probicus® SOS pro kvalitní trávení. Je vhodný i při užívání antibiotik nebo na cestách. Má příznivý vliv na celkový zdravotní stav člověka. Jedinečná kombinace pro širší spektrum účinku: Saccharomyces boulardii – zdraví prospěšná kvasinka4 kmeny živých lyofilizovaných baktérií mléčného kvasení rodu Lactobacillus a Bifidobacterium – na doplnění normální střevní mikroflóryfruktooligosacharidy – prebiotická vláknina – slouží jako výživa pro přátelské střevní baktériezinek – přispívá ke správnému fungování imunitního systému. Kvalitní složení11 miliard živých baktérií a kvasinek v max. denní dávcemnožství živých baktérií a kvasinek je garantováno do konce doby trvanlivostiobsažené kvasinky Saccharomyces boulardii splňují nejvyšší standardy kvality. živé lyofilizované bakterie jsou vyráběny patentovanou technologií Bio-support™ která výrazně zvyšuje životaschopnost odolnost a stabilitu bakterií. výrobek neobsahuje mléčné bílkoviny laktózu lepek ani sóju. Probicus® SOS je vhodný pro dospělé a děti od 3 let. V případě těhotných a kojících žen je třeba užívání přípravku konzultovat s lékařem. CharacteristikaVýhodou Saccharomyces boulardii je že je schopna rychle dosáhnout vysoké koncentrace ve střevě (do 3 dnů) a udržet tuto hladinu konstantní. Střevo je jí však kolonizováno pouze po dobu jejího užívání (3-5 dní po ukončení podávání mizí i kolonizace střeva kvasinkami). Nevstřebává se do systému působí pouze ve střevě. Bakterie mléčného kvašení se přirozeně vyskytují ve střevě a označují se jako střevní mikroflóra. Tyto bakterie se významně podílejí na mnoha funkcích našeho těla a mají významný vliv na naše zdraví. Do těla se dostávají při narození (kolonizují střevo). Je důležité si uvědomit že tyto bakterie v našem těle nezůstávají od narození do smrti a tělo si je nedokáže samo vyrobit takže je třeba je pravidelně doplňovat ze stravy. Doporučené dávkování1 – kapsle denně těsně po jídle zapít vodou. Při problémech s polykáním lze kapsli otevřít a její obsah smíchat s vodou a vypít. Během užívání antibiotik a po něm: vždy až 4 hodiny po užití antibiotik. V užívání pokračujte nejméně týdny po skončení užívání antibiotika. P